Loftisolering og efterisolering med granulat

Overvejer du at få en bedre loftisolering? Hos Energikonsulenterne er vi eksperter i efterisolering og isolering af loft, og derfor kan du altid forvente kvalitetsarbejde. Derudover kan du regne med, at vi overholder budgettet og vores øvrige aftaler. Desuden rydder vi op efter os.

Vi isolerer for kunder i blandt andet Ringsted, Roskilde, Køge, Slagelse og omegn.

Vi lægger granulat oven på den eksisterende isolering

Langt over halvdelen af husets samlede varmetab forsvinder opad. Derfor kan kuldebroer koste rigtig mange penge på varmeregningen, hvis den eksisterende isolering på loftet enten er mangelfuld eller ligger meget dårligt.

Efterisolering med granulat oven på den eksisterende loftisolering medfører et jævnt lag, som fylder alle de revner og sprækker, som kan forårsage kuldebroer og dermed varmetab. Vi benytter også granulat til hulmursisolering.

Granulat såsom papiruld eller Isover Insulsafe er særligt effektivt omkring gamle spær og gennembrydninger.​

Installationer som for eksempel Genvex-anlæg, centralstøvsugere og spots bliver også perfekt dækket ind. På den måde er det mere effektivt end rockwool.

Vi tilbyder naturligvis råd og vejledning, herunder om valg af materialer og om krav til tykkelse. Samtidig tager vi gerne en snak om de forskellige priser og muligheder.

Få et uforpligtende tilbud på loftisolering

Kontakt os gerne for at høre mere, og vi kommer gerne ud for at kigge på opgaven. Derpå kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for loftisolering.

Du kan kontakte enten Martin Modell på telefon 40 21 99 55 eller Kenneth Nilausen på telefon 20 63 67 60.

Det er også muligt at skrive til e-mail martin@energikonsulenterne.com eller e-mail kenneth@energikonsulenterne.com.​

Benløse By 5

4100 Ringsted

SOCIALE MEDIER

fb

MARTIN MODELL 

Tlf : 40 21 99 55

E-mail : martin@energikonsulenterne.com

KENNETH NILAUSEN 

Tlf : 20 63 67 60

E-mail : kenneth@energikonsulenterne.com

KLIK HER FOR MERE INFO: