Isolering af etageadskillelse

Er der for lidt isolering i en etageadskillelse, vil det opleves som træk hen over gulvet, eller det vil føles koldt at gå på. Der kan derfor med stor fordel isoleres i etageadskillelser og det gælder både i etageejendomme og boliger med 1. sal.

I etageejendomme eller parcelhuse med kælder, kan problemet være særligt slemt i stuelejligheden/stueetagen. Det kan nemt udbedres ved at isolere gulvet mod kælderen. Efter en isolering kan opnås en temperaturstigning i rummet på ca. 3-4 grader.

Sådan isolerer vi en etageadskillelse

Vi anvender samme teknik, når vi isolerer en etageadskillelse, uanset om det er et parcelhus eller en etageejendom. Vi borer huller udvalgte steder i gulvet, som er ca. 20 mm i diameter. Vi blæser isoleringsmateriale ind fra flere huller for at sikre, at isoleringen kommer godt ud i alle hjørner. Herefter propper vi hullerne til med samme materiale og sliber, så gulvet får samme udtryk efterfølgende.

Oplever du støj fra underboen?

Er du generet af støj fra under- eller overbo, kan man med fordel isolere etageadskillelsen. Hvis den er fyldt godt op med isolering, vil lyden ikke kunne transportere sig nær så godt i hulrummet, og man vil derfor opleve nedsat støj fra over/underbo.

Vi rådgiver naturligvis, så det korrekte materiale bliver valgt til opgaven.