Hulmursisolering med fokus på kvalitet

​Er det blevet tid til at få en ny hulmursisolering? Hos Energikonsulenterne har vi specialiseret os i isolering af hulmure, og vi leverer altid kvalitetsarbejde. Dertil kommer, at vi naturligvis overholder budgettet, rydder op efter os og overholder vores aftaler. Vi servicerer kunder i blandt andet Ringsted, Køge, Roskilde, Slagelse og omegn.

Dårlig isolering kan medføre kuldenedfald

De fleste huse, der er bygget i mursten, har et hulrum imellem for- og bagmuren. Undtagelsen er bindingsværkshuse, træhuse og andre huse, der er bygget før år 1900. I 1970 kom der krav om hulmursisolering i forbindelse med nybyggeri.

Ydervægge i boliger føles kolde, og man kan ligefrem mærke, at det “blæser” igennem væggen, hvis hulmuren ikke er tilstrækkeligt isoleret, eller hvis den slet ikke er isoleret.

Man vil tydeligt kunne mærke kuldenedfaldet, hvis man sidder tæt på ydervæggen, og det vil naturligvis også kunne ses på varmeregningen. Det er muligt at mærke områder uden isolering, selvom de blot er på få centimeter.

Isoleringsgranulatet sprøjtes ind gennem huller

Det er altid en god idé at få efterset hulmuren, og vi kan undersøge tilstanden ved at bore et lille hul i en murstensfuge. På denne måde kan vi hurtigt og effektivt se, hvordan den er isoleret, om den er isoleret, eller om det eventuelle isoleringsmateriale er faldet sammen over tiden.

Vi hulmursisolerer igennem huller på 18 millimeter, som vi laver fugerne, og borer laverne med en afstand på cirka 1-2 meter. Herefter sprøjter vi isoleringsgranulatet såsom papiruld eller Isover Insulsafe rundt inde i væggen.

Maskinen sørger selv for, at materialet bliver komprimeret korrekt og dermed kommer ud i alle hjørner og sprækker. Afslutningsvist lukker vi hullerne med en matchende fuge, som vi også har mulighed for at indfarve, hvis dette skulle være nødvendigt.

Hvad koster hulmursisolering?

Vores priser for hulmursisolering afhænger af det ønskede isoleringsmaterialer og andre faktorer. Normalt kan vi give en fast pris pr m2, når vi har efterset hulmuren.

Kontakt os for at få mere at vide, og vi kommer gerne ud for at kigge på huset, før vi laver et uforpligtende tilbud på hulmursisolering. Vi kan også lave et tilbud på facadeisolering eller isolering af loft.

Du kan ringe til Martin Modell på telefon 4021 9955 eller til Kenneth Nilausen på telefon 2063 6760.

Du kan også skrive til e-mail martin@energikonsulenterne.com eller e-mail kenneth@energikonsulenterne.com.

Benløse By 5 

4100 Ringsted 

SOCIALE MEDIER

fb

MARTIN MODELL 

Tlf : 40 21 99 55

E-mail : martin@energikonsulenterne.com

KENNETH NILAUSEN 

Tlf : 20 63 67 60

E-mail : kenneth@energikonsulenterne.com

KLIK HER FOR MERE INFO: