Termografering i Ringsted

Bestil et gratis energitjek hos Energikonsulenterne

Er dine udgifter til opvarmning stigende, og oplever du et stigende forbrug, uden du lige har en forklaring, der synes at passe?

Hvis du bestiller et gratis energitjek hos Energikonsulenterne, kan vi komme forbi og undersøge om din isolering fungerer optimalt, eller om man muligvis skulle overveje en efterisolering af hele eller dele af ejendommen.

For at afgøre om efterisolering er nødvendig anvender vi ofte termografering, som er en metode hvor vi kan afsløre kuldebroer, utætheder og varmespild i din ejendom.
Man opnår en varmeteknisk kortlægning af overfladetemperaturer af eksempelvis bygningsflader og konstruktioner. Når overfladetemperaturene er kortlagt, kan man hurtigt kan danne sig et overblik over, hvor der optræder svagheder i bygningens isolering.

Hvis isoleringen er forældet, stiger dine varmeudgifter. En efterisolering vil derfor både være til glæde for din økonomi og for miljøet.

Håndværkerfradraget kan betale en del af udgiften
Mens håndværkerfradraget er udløbet for en række håndværksopgaver, er det faktisk øget når det drejer sig om isoleringsopgaver. I 2016 og 2017 har du stadig mulighed for at udnytte fradraget, og dermed få forøget dit skattefradrag for en del af dine udgifter. For nærmere information om håndværkerfradraget, skal du tale med din Energikonsulent.

Kontakt og tilbud!
Ønsker du at vide mere om termografering, eller er du interesseret i et gratis energitjek af din bolig, kommer vi gerne på besøg. Mangler du svar på spørgsmål om energi eller isolering, er du altid velkommen til at ringe til Energikonsulenterne på 40 21 99 55. Du kan også skrive til os via kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Når vi er ude at termografere din ejendom, kan vi mens vi er på stedet beregne din udgift ved at få efterisoleret, så du kan med andre ord få prisen oplyst med det samme.
Termografering i Ringsted